2025. június 08. – 16:38 – Medárd
[weather]

Kézműves pékek az Arénában: liszt, víz, só – és minden, ami a jó kenyérhez még kell

A kézműves pékek ma már nemcsak kenyeret sütnek, hanem élelmiszer-kultúrát is teremtenek: a jó kenyér náluk nem csupán három összetevőből áll, hanem sok év tapasztalat, tudatos alapanyag-választás és szenvedély is kell hozzá – erről is beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában Fülöp Ádám, a Pipacs Pékség alapító tulajdonosa és Fekete Gergő, az Artizán Pékség tulajdonosa, a Kézműves Kenyér Társaság alelnöke.

Tovább folytatódik a cikk

Oszd meg ismerőseiddel!


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/kozosalap/tajek.hu/wp-includes/functions.php on line 5471